Călătoria perfectă începe și se termină cu Borka Express. Măsura succesului – satisfacția clienților 

Borka
timisoara capitala 2023 gif card de energie dacus 1000x100

Călătorești în interes de serviciu sau planifici o excursie în străinătate? Autocarele și microbuzele Borka Express sunt partenerii tăi de încredere la drum lung.

Au pornit la drum în urmă cu 20 de ani, cu un singur vehicul, iar de atunci au investit constant în modernizarea parcului auto și a autogării din localitatea Carașova, județul Caraș-Severin, clasându-se în momentul de față, în topul celor mai căutate firme din acest segment de activitate: transport persoane.

Borka Express SRL este o companie de familie ce are convingerea că singura măsură a succesului este satisfacția călătorilor, pe care îi tratează exact ca și pe membrii unei familii extinse, mai ales că aceștia sunt de multe ori vecinii și prietenii din zonă. Firma, ce are o experiență de peste două decenii în domeniul transportului de persoane, în prezent, deservește mii de clienți lunar, cu 22 de autovehicule de proveniență occidentală.

Borka

În componența flotei BORKA TRANSPORT intră 20 de microbuze Volkswagen cu 8+1 locuri, și două autocare, Scania cu 63 de locuri și Mercedes cu 48 de locuri, primul achiziționat în urmă cu 5 ani, tocmai în ideea de a-l oferi spre închiriere pentru diverse evenimente și excursii organizate de agențiile de turism din toată țara. Anul 2021 a adus în parcul auto al celor de Borka încă un autocar, destinat unei noi linii de transport zilnic, pe ruta România-Austria, cu plecări din Reșița, Timișoara și Arad, sosire Viena.

În fiecare luni, marți și joi se pleacă spre Austria, cu retur în fiecare marți, miercuri și vineri dimineața. Și pentru că grija față de client este primordială pentru Borka, prin acest serviciu, călătorii sunt lăsați și preluați de la adresa solicitată din Austria.

Vestea bună pentru toți pasagerii care aleg să călătorească cu microbuzul Borka Express, este BONUSUL de 10 euro oferit la fiecare rezervare efectuată prin intermediul aplicației, recent lansate, Borka Transport, o aplicație ce se descarcă direct de pe Magazin Play. Dacă în mod normal tariful este de 70 sau 60 de euro, în funcție de zonă, cu ajutorul aplicației costul poate ajunge la 60 sau 50 de euro.

borka 1

Un alt serviciu oferit de firmă este transportul cu autocarul, în regim de cursă regulată. Această cursă circulă din Resița, Timișoara și Arad spre Viena, în zilele de vineri, cu retur sâmbăta, din Viena. Prețul pentru autocar este semnificativ mai mic față de microbuz, fiind doar de 30 de euro. Din Reșița, plecările se fac de la Lidl, din Timișoara de la autogara Normandia, iar din Arad se pleacă din autogara Pletl.

publicitate tmc 640

whatsapp image 2022 02 11 at 08.57.54

Toți cei interesați pot face rezervări la numerele de telefon: 0751 193 161 sau 0255 232 075, dar pot obține informații și accesând adresa de email:  office@borkatransport.ro

borka 2

 

 

 

 

publicitate Timisoara banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/