Câinii din Oravița, treaba lui Ursu?

caini oravita

Dacă va câștiga un nou mandat, actualul primar, Dumitru Ursu, nu exclude posibilitatea de a se ocupa personal de problema câinilor fără stăpân.

Asta după ce, în ambele mandate de până acum, a desemnat viceprimarul să se ocupă de maidanezii care, în loc să se împuțineze, se văd tot mai mult pe străzile orașului. Dar niciunul dintre cei doi viceprimari cu care a lucrat nu l-au mulțumit pe Ursu.

„În mandatul anterior, problema a fost gestionată mai bine însă viceprimarul actual, deși are un salariu destul de bun, nu se implică în bunul mers al Oraviței. Dacă voi fi reales, mă gândesc că m-aș putea ocupa eu de această problemă pentru că, de ceva timp, a cam scăpat de sub control”, a spus primarul Oraviței.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Padocul orașului este în continuare deschis însă maidanezii nu pot fi prinși deoarece, mai nou, vicele Oraviței susține că este nevoie de o persoană autorizată pentru a folosi o pușcă cu tranchilizant. „Acum trebuie să trimitem pe cineva la curs pentru asta după ce, de multe ori, mi s-a spus ba că nu sunt oameni de-ajuns, ba că lipsește ceva sau altceva”, a încheiat Ursu, căruia nu-i mai rămâne decât să… spere că va fi reales primar.

1000x100 (4) publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/