Câini vagabonzi paşnici. Zero incidente la Coronini

Deși majoritatea UAT-urilor din Caraș-Severin consideră fenomenul câinilor vagabonzi o problemă fără sfârșit, în comuna condusă de edilul Ilie Boboescu situația nu este atât de alarmantă.

Cu toată că admite prezența câinilor fără stăpân pe străzile comunei pe care o conduce, primarul din Coronini subliniază că, până în momentul de față, animalele nu au creat incidente care să aibă consecințe grave asupra siguranței cetățenilor.

„Câini vagabonzi există, însă numărul lor nu este atât de mare ca în alte localități. Sigur, trebuie rezolvată și această problemă. Până în prezent nu am avut incidente, nu am primit niciun semnal din partea cetățenilor în acest sens.”, a subliniat pentru expressdbanat.ro edilul-șef, Ilie Boboescu.

Mai mult decât atât, deși în cadrul comunei pe care o păstorește numărul câinilor fără stăpân nu este unul alarmant, primarul, în spirit de glumă, a destăinuit cum s-a gândit să rezolve problema: „M-am întâlnit cu primarul orașului Moldova Nouă, Adrian Torma, și, auzind că s-a apucat serios de treabă în privința adăpostului pentru patrupede, i-am zis: «Îi aduc pe toți la tine»”. Drept urmare, răspunsul primarului de la Dunăre nu a întârziat să apară, la fel, în spirit de glumă: „Dacă stai bine cu banii, adu-i la noi”.