Câini comunitari abandonaţi lângă Reşiţa

Primăria Municipiului Reşiţa prin Serviciul Public ,,Direcţia pentru Întreţinerea Domeniului Public şi Privat al Consiliului Local, Serviciul de Iluminat Public şi Deszăpezire”, Serviciul Public ,,Direcţia de Administrare Domeniul Public şi Privat al Consiliului Local” şi  Serviciul Public ,,Direcţia Poliţia Locală” monitorizează intrările în oraşele Reşiţa, Anina şi Caransebeş. Asta, pentru că în zonele menţionate au fost aduse grupuri de câini comunitari de către autori necunoscuţi. Pentru ca astfel de evenimente să nu se mai repete, autorităţile vor monitoriza acele zone.

,,Atragem atenţia celor care au acţionat astfel că, în momentul în care vor fi identificaţi, autoritatea locală va aplica legile în vigoare atât lor, cât şi celor care stau în spatele acestor fapte. De asemenea, rugăm cetăţenii municipiului, în contextul în care ne pot ajuta cu informaţii utile, să ne contacteze”, se arată în comunicatul de presă primit la redacţie din partea Primăriei.

Cetăţenii pot oferi informaţii utile la următoarele numere de telefon: Serviciul Public – Direcţia pentru Întreţinerea şi Repararea Patrimoniului CL, Serviciul de Iluminat Public şi Deszăpezire – 0255 – 226109; Compartiment Relaţii cu Publicul şi Informare Cetăţeni  – telefonul cetăţeanului – 0255-221964.