Cadoul ideal de Ziua Femeii, la Târgul de 8 Martie din Iulius Town Timișoara

celebrating international women day, 8 march, mothers day, birthday. two women holding gift or present box for mothers day sitting on sofa at home
timisoara capitala 2023 gif card de energie dacus 1000x100

Luna martie este cea mai frumoasă perioadă în care poți să îți arăți prețuirea și dragostea față de mama, iubita, prietena cea mai bună și față de toate femeile dragi din viața ta. Și pentru că 8 Martie se apropie și cu siguranță te afli în căutarea cadoului perfect care să aducă un zâmbet pe chipul celei dragi, mergi la Iulius Town să descoperi o varietate de opțiuni.

Poți alege bijuterii deosebite, decorațiuni inedite, cosmetice naturale, produse handmade, genți sau chiar ii tradiționale și pe toate le găsești în cadrul Târgului de 8 Martie, din zona IULIUS EXPO.

Cu o floare nu se face primăvară, dar cu un cadou, poți oferi multe momente de încântare. Târgul începe sâmbătă, 5 martie 2022, și aduce în Iulius Town o frântură din eleganța, sensibilitatea și delicatețea doamnelor și domnișoarelor de toate vârstele. Dacă vrei să o alinți de 8 martie, în cadrul târgului găsești o varietate de idei de cadouri, care să o impresioneze.

Este pasionată de make-up și este mereu la curent cu ultimele tendințe? Până pe 8 martie, la târgul dedicat doamnelor și domnișoarelor, găsești cosmetice naturale, perfecte pentru un make-up lover. Dacă are o afinitate pentru bijuterii, în Iulius Town ai parte de consiliere gratuită din partea artizanilor prezenți la târg, care te vor ajuta să alegi un cadou special. Totodată, poți să alegi și un accesoriu lucrat manual, cum ar fi o geantă din piele.

publicitate tmc 640

În cadrul Târgului de 8 Martie poți descoperi și piese vestimentare tradiționale, care pot deveni cadoul inedit pentru ea. În același timp, dacă ea este mereu preocupată de amenajarea locuinței voastre, poți să îi oferi în dar de 8 martie o decorațiune specială.

Mergi în Iulius Town și descoperă produsele create special pentru doamne și domnișoare, la Târgul de 8 Martie!

targ de 8 martie

publicitate Timisoara banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/