Cadou de 1 aprilie de la primarul Nelu Popa pentru Guardia Rosso-Nera

Guardia Rosso-Nera va aniversa, în 3 aprilie 2017, 21 de ani de existenţă. Primarul Reşiţei, Nelu Popa, a anunţat ce cadou a pregătit pentru galeria echipei de fotbal CSM Reşiţa.

Liderul Guardia Rosso-Nera, Marcel Guşcă, a anunţat azi că primarul Nelu Popa a făcut o surpriză plăcută suporterilor roş-negri.

„Azi am avut o mare surpriză. Primarul Nelu Popa a făcut un anunţ care dovedeşte că nu a uitat că în data de 3 aprilie suporterii sărbătoresc aniversarea galeriei sub denumirea de Guardia Rosso-Nera. Cu ocazia celor 21 de ani de GRN, pune la dispoziţia suporterilor un autocar în vederea meciului de la Timişoara. Mulţumim pentru frumosul gest. Aştept contact din partea suporterilor, TOŢI suporterii (în limita unui autocar) care vor să fie prezenţi la meciul de la Timişoara”, a anunţat Marcel Guşcă.

CSM Reşiţa va juca sâmbătă, 1 aprilie, de la ora 17, pe Arena Ciarda Roşie din Timişoara, cu FC Ripensia, etapă din campionatul Ligii a III-a. După victoria din etapa trecută, echipa reşiţeană a trecut pe primul loc al clasamentului, dar lupta pentru promovare nu este nici pe departe jucată.

Marcel Guşcă mai spune că, dacă vor fi mai mulţi suporteri interesaţi să facă această deplasare, o parte a membrilor galeriei vor merge cu maşinile personale. Totodată, cei care au achitat deja cei 20 de lei şi vor beneficia de transportul cu autocarul pus la dispoziţie de primarul Nelu Popa vor primi banii înapoi, a mai precizat liderul GRN.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/