Cadavru găsit de un pescar pe Dunăre. Poliția confirmă: e vorba de tânărul dispărut încă de marți

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Descoperire șocantă pe Dunăre. Un pescar a sunat la 112 să anunțe că a văzut un cadavru plutind pe apă, în zona Coronini. 

Vineri dimineață, înainte de ora 8, un pescar a sunat la 112 după ce a observat, pe Dunăre, ceva ce părea a fi un cadavru. La fața locului s-a deplasat de urgență un echipaj ISU care a scos trupul neînsuflețit din apă.

„Un pescar a sunat la 112 pentru că a văzut ceva plutind pe apă. S-a deplasat un echipaj de la Moldova Nouă cu o barcă și au scos persoana respectivă din Dunăre. Dar, având în vedere că trupul a stat în apă mai mult timp, se urmează niște proceduri pentru identificare. Trupul a fost descoperit mai jos de Ostrov, spre Coronini”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Semenic”, Elena Tarla, pentru Express de Banat.

Poliția confirmă că trupul descoperit în apă este al tânărului dispărut încă de marți, 13 iunie. „Este vorba despre tânărul respectiv. A fost stabilită identitatea de către aparținători”, ne-a declarat comisar-șef Dan Bortiș din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin.

Adolescentul de 17 ani a fost înmormântat ieri.

promovare banner maxagro Muzeul TM

CITEȘTE ȘI:

ALERTĂ. Tânăr dispărut în apele Dunării, la Moldova Nouă!

Cadavrul tânărului dispărut în Dunăre e de negăsit! Scafandrii nu-l mai caută

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/