Cadavru găsit de un pescar pe Dunăre. Poliția confirmă: e vorba de tânărul dispărut încă de marți

Descoperire șocantă pe Dunăre. Un pescar a sunat la 112 să anunțe că a văzut un cadavru plutind pe apă, în zona Coronini. 

Vineri dimineață, înainte de ora 8, un pescar a sunat la 112 după ce a observat, pe Dunăre, ceva ce părea a fi un cadavru. La fața locului s-a deplasat de urgență un echipaj ISU care a scos trupul neînsuflețit din apă.

„Un pescar a sunat la 112 pentru că a văzut ceva plutind pe apă. S-a deplasat un echipaj de la Moldova Nouă cu o barcă și au scos persoana respectivă din Dunăre. Dar, având în vedere că trupul a stat în apă mai mult timp, se urmează niște proceduri pentru identificare. Trupul a fost descoperit mai jos de Ostrov, spre Coronini”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Semenic”, Elena Tarla, pentru Express de Banat.

leader board 728 x 90 px

Poliția confirmă că trupul descoperit în apă este al tânărului dispărut încă de marți, 13 iunie. „Este vorba despre tânărul respectiv. A fost stabilită identitatea de către aparținători”, ne-a declarat comisar-șef Dan Bortiș din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin.

Adolescentul de 17 ani a fost înmormântat ieri.

CITEȘTE ȘI:

ALERTĂ. Tânăr dispărut în apele Dunării, la Moldova Nouă!

Cadavrul tânărului dispărut în Dunăre e de negăsit! Scafandrii nu-l mai caută