Cadavru descoperit la muzeul de locomotive din Reșița

La 10 zile de când a fost găsit cadavrul unui bărbat în zona Triaj, vizavi de benzinăria Mol, astăzi o nouă descoperire macabră a fost făcută, de această dată la muzeul de locomotive din Reșița.

În data de 6 martie, polițiștii au intrat în alertă după ce s-a descoperit cadavrul unui bărbat în zona Triaj, aproape de varianta de ocolire ce duce spre drumul Lupacului. Atunci a fost vorba despre un bărbat fără adăpost, în vârstă de 50 de ani, care făcuse stop cardiac.

În această dimineață, la ora 10.45, lucrători de la Poliția Municipiului Reșița au fost sesizați despre faptul că în parcul din zona muzeului de locomotive din Reșița a fost găsit cadavrul unui bărbat. Polițiștii au stabilit că este vorba despre un bărbat de 63 de ani din Reșița. În urma examinării sumare a cadavrului, nu s-au găsit urme vizibile de violență.

leader board 728 x 90 px

Cadavrul bărbatului a fost transportat la serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului. Polițiștii continuă cercetările în acest caz, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița.