Cadavru descoperit în Lacul Gozna!

Detașamentul de Pompieri Reșița a intervenit în această dimineață pentru a scoate un cadavru din apă. Sunt șanse foarte mari să fie vorba despre tânărul înecat în urmă cu 10 zile la Văliug.

În ultima zi a lunii iulie, un tânăr iordanian de 24 de ani, student al Facultății de Medicină din Timișoara, a vrut să se răcorească la Văliug, însă a fost înghițit de ape. Ipoteza în acest caz este că tânărul ar fi făcut infarct. Trupul său a fost căutat atât de pompierii militari, cât și de scafandrii din Hunedoara și Timiș. Fără rezultat însă.

CITEȘTE ȘI: Tragedie la Văliug! Un arab s-a înecat la câțiva metri de mal!

1000x100 casa brutarului
banner maxagro

În această dimineață, un echipaj cu o barcă pneumatică de la Detaşamentul de Pompieri Reşiţa a intervenit pentru scoaterea unui trup neînsufleţit din apele Lacului Gozna, Văliug. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Semenic” al județului Caraș-Severin, nu au existat alte sesizări referitoare la persoane dispărute în zonă, așa că cel mai probabil cadavrul descoperit astăzi este al tânărului student. Pompierii așteaptă identificarea cadavrului pentru a confirma sau infirma această informație.

Sursă foto: Arhivă

tmc 640