Cadastrarea gratuită continuă pentru locuitorii din comuna Constantin Daicoviciu

Acțiuni de înregistrare în Sistemul Integrat de Cadastru și Carte Funciară a imobilelor se desfășoară până în 16 decembrie în trei dintre localitățile comunei Constantin Daicoviciu.

Este vorba despre satele Zăgujeni, Prisaca și Mâtnic. Fiecare proprietar din localitățile menționate va fi programat telefonic să se prezinte la Căminul Cultural cu actele de proprietate asupra imobilelor și terenurilor. Astfel, joi 9 decembrie, a fost rândul cetățenilor din Prisaca iar vineri, sâmbătă și luni (10-13 decembrie), al celor din Zăgujeni. Activitatea de înscriere din oficiu în Cartea Funciară va continua săptămâna viitoare, de marți până joi (14-16 decembrie) pentru cetățenii din Mâtnic.

gif card de energie dacus 1000x100 timisoara capitala 2023

Reprezentanții autorității locale din comuna Constantin Daicoviciu menționează că este necesară prezentarea actelor de proprietate în original urmând ca societatea care se ocupă de această acțiune să efectueze copii ale documentelor și legalizările necesare. Identificarea și înregistrarea cadastrală are loc în cadrul proiectului național de „Creștere a gradului de acoperire și incluziune a sistemului de înregistrare a proprietăților în zonele rurale din România”.

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/