Cabana Cerbul, locul preţurilor mici

De mai bine de zece ani este opţiunea de cazare preferată a iubitorilor sportului alb, care revin cu regularitate în fiecare iarnă. Atmosfera relaxată, condiţiile optime, dotările moderne şi preţurile mici fac din Cabana Cerbul un punct de reper al turismului montan din zonă.

Amplasată chiar în centrul staţiunii Muntele Mic, la o altitudine de 1530 de metri, Cabana Cerbul îşi întâmpină turiştii într-un decor primitor, rustic-vânătoresc, echilibrat de dotările şi facilităţile moderne. Cabana dispune de un apartament elegant şi 20 de camere cu două, trei sau patru locuri, toate dotate cu baie proprie, încălzite şi amenjate cu simplitatea inspirată din natură.

Masa poate fi servită la restaurantul cu o capacitate de 90 de locuri, cele mai apreciate preparate de către schiori fiind tocăniţa de vânat cu mămăliguţă, iar la desert, clătitele cu dulceaţă de afine, producţie proprie. Alte 40 de locuri stau la dispoziţie pe terasa închisă, pentru cei care în timpul mesei vor să admire peisajul mirific al munţilor acoperiţi de zăpadă.
Cabana este dotată şi cu o sală de şedinţe, care dispune de retroproiector şi instalaţie de sonorizare, perfectă pentru întâlnirile corporate. Cei care după o zi de schi încă mai au o rezervă de energie pentru distracţie se pot retrage la demisolul cabanei, unde este amplasat un club, cu o capacitate de o sută de locuri.

Pentru o noapte de cazare şi pensiune completă veţi scoate din buzunar 100 de lei în weekend, iar în timpul săptămânii preţurile sunt chiar mai mici.

Cum se ajunge la Cabana Cerbul

publicitate ziar expresb 1000x100

La ieşirea din Caransebeş spre satul Zerveşti, drumul continuă spre est, trecând prin Turnu-Ruieni şi Borlova. După aproape 22 de kilometri pe şoseaua DJ 608A, se ajunge la staţia celui mai lung telescaun din ţară. Aerul e rece şi proaspăt, iar cele 40 de minute petrecute sus, la o diferenţă de nivel de până la 800 de metri, încântă privirea cu peisajul imaculat. Tot de la telescaun, accesul în staţiune se poate face şi pe un drum recent asfaltat, care măsoară aproximativ 13 kilometri, însă doar de maşinile pregătite de iarnă.

Cabana este situată în vecinătatea pârtiilor Felix şi Borlova, aproape de telescaun. Tot de aici puteţi închiria schiuri, sănii şi plăci de snowboard.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157629185014707″]