Ca între prieteni! Primăria Reșița salvează situația la deponeul de la Lupac

De când au conduceri liberale, Consiliul Județean Caraș-Severin și Primăria Reșița par să conlucreze spre un bine comun, ajutându-se în limita permisă de lege. Chiar înainte de învestirea oficială a președintelui Romeo Dunca, aleșii locali reșițeni au aprobat o hotărâre referitoare la exprimarea acordului de principiu cu privire la încheierea unui contract de comodat între SC Reșița Curată SRL și Consiliul Județean Caraș-Severin, în vederea utilizării gratuite a două prese de balotat.

„Venim în sprijinul noului deponeu de la Lupac, în care de peste o lună presa care trebuie să compacteze deșeurile nu funcționează. Tot ce e plastic și carton nu pot fi trimise la compactat. Cum noi avem pe Reșița trei prese hidraulice de presiune mare, le vom da cu titlu CJ-ului , să fie folosite la Lupac, să nu blocăm acolo activitatea acolo”, mărturisea primarul Ioan Popa după ședința de Consiliu Local din această săptămână.

celtic transilvania 1000x100px

Este vorba de presele de balotat de tip HSM, în condițiile în care Consiliul Județean Caraș-Severin va suporta toate cheltuielile, reprezentând utilități ce decurg din exploatarea acestor utilaje pe platforma CMID Lupac.