Business-urile din Timișoara, mai aproape de cărășeni

picnic iulius1000x100

Direcțiile și programele strategice de dezvoltare a județului Timiș au transformat această regiune într-una dintre cele mai profitabile zone ale țării, loc spre care migrează majoritatea populației din jumătatea de vest a țării, pentru a-și construi o viață mai bună și pentru a dezvolta business-uri de succes.

Județul Caraș-Severin, prin prisma slabei dezvoltări și a problemelor social-economice cu care se confruntă și la această oră, „livrează” un număr consistent de persoane dornice de a se dezvolta și de a-și pune capacitățile în practică.

Via Dell`Est, una dintre firmele nou înființate în județul Timiș îi are ca administratori pe doi cărășeni reveniți în țară după ani mulți de pribegie pe meleaguri străine. „Am revenit acasă după mai bine de 15 ani de ședere în Italia, tocmai cu gândul că rădăcinile noastre sunt aici, în România, cu planuri mărețe și cu gândul de a nu mai pleca niciodată”, a spus Aida Mădălina Ion, proprietarul celui mai nou peco deschis pe Calea Șagului, spre Timișoara, DN 59 KM 9 +700.

leader board 728 x 90 px

Locația, funcțională de 2 ani, care are ca activitate și o spălătorie, dar și un restaurant în regim de catering, este amplasată strategic, potrivită numai bine pentru toate autovehiculele care tranzitează zona. Pentru că antreprenorii au avut experiența străinătății și au avut viziune, cei doi au gândit planul perfect de afacere. Mașinile, camioanele și tirurile pot benefica de carburant de cea mai bună calitate, întreținerea autovehiculelor prin spălare și curățare nu presupune costuri ridicate pentru clienți, de asemenea companiile interesate de a încheia contracte de parteneriat sunt avantajate de pachetele tarifare ofertante, iar preparatele culinare servite de cei de la Via Dell`Est te duc cu gândul la bucătăria bunicilor.

Despre ce înseamnă prețuri avantajoase, la Via Dell`Est, Aida a precizat:

  • 22 de lei spălat interior și exterior mașină mică
  • 14 lei exterior și 9 lei interior microbuz 8+1
  • 16 lei meniul zilei: ciorbe/supe + fel principal + desert sau apă
  • catering la domiciliu

Cu un program zilnic de funcționare, activitatea firmei vizează atât persoanele fizice și, speră Aida, că și marile companii se vor orienta spre serviciile firmei, tocmai pentru că totul este simplu, rapid și de calitate. Informații suplimentare se pot obține atât de pe pagina de Facebook a acestora https://www.facebook.com/viadell.est, email aida.17mădălina@gmail.com, cât și la numerele de telefon 0756 602 681 sau 0729 317 534.

Întrebați de planurile de viitor ale celor doi, tânăra antreprenoare ne-a spus că pentru perioada următoare își doresc dezvoltarea acestui business și în zona Bocșei, din județul Caraș-Severin, locul natal al partenerilor și punerea pe roate a celei de-a doua afacere și anume: transportul de persoane. „De ce această idee? Pentru că în timpul celor doi ani de când suntem acasă am observat, cu mare tristețe, numărul mare al celor care migrează spre tărâmuri străine, așa cum am făcut-o și noi cu foarte mulți ani în urmă. Ce vreau eu să subliniez este ideea că, din nefericire, lucrurile acum s-au schimbat dincolo. Câinii nu mai sunt cu covrigi în coadă așa cum încă mai au impresia mulți dintre noi, în același timp țara sărăcește de oameni frumoși, talentați și care ar putea susține valorile unei nații puternice ca a noastră. Da, Timișoara este mirajul banilor, dar aici, prin prezența foarte multor firme și a unui număr exagerat de persoane, lucrurile îmi pare că se sufocă. Tocmai de aceea vrem să ne apropiem cu business-urile cât mai aproape de casă”, a mai spus Aida.