Bulevardul copiilor la UVT, de 1 Iunie

bulevardul copiilor la uvt, de 1 iunie
casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Universitatea de Vest din Timișoara organizează în 1 Iunie acțiuni care să încurajeze adoptarea, în rândul copiilor, a unor obiceiuri sănătoase și stimularea participării active la activități de sport, învățare și experimentare. 

„Bulevardul copiilor la UVT” include ateliere interactive și activități educative pe teme de mediu organizate de facultățile universității în seria „Mediu ca la Carte”. Concurenții se pot înscrie prin completarea unui formular.  Evenimentul se desfășoară în cadrul agendei de evenimente „Luna Verde la UVT” și este cofinanțat de Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara.

Programul zilei de 1 iunie la UVT cuprinde și turnee de minihandbal, baby handball – turneul „Handbal ca la Carte”, aflat la ediția a III-a – dar și de baschet, minivolei și șah. În plus, participanții vor avea la dispoziție terenuri pe bulevardul Vasile Pârvan, pentru a juca badminton. Peste 700 de copii sunt așteptați să participe la activitățile sportive.

promovare banner maxagro Muzeul TM

În 1 iunie, în intervalul ora 4.00 – 17.00, pentru desfășurarea în bune condiții a evenimentului, Bulevardul Vasile Pârvan, pasajul Michelangelo și strada Traian Lalescu vor fi închise circulației rutiere.

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/