Buldoescavatorul din Caraș-Severin rămâne pe butuci

ioan crina romeo dunca

Proiectul s-a împotmolit din nou din lipsă de oameni care să opereze un utilaj a cărui achiziție rămâne la stadiul de intenție.

Achiziția unui utilaj cu care Consiliul Județean să execute o parte a lucrărilor de întreținere a drumurilor pe timp de vară s-a aflat din nou pe ordinea de zi a ședinței de ieri a forului județean. „Cred că ar trebui să nu mai întârziem și să luăm acest utilaj cu care să curățăm o parte din drumuri în regie proprie. Suma nu e foarte mare, cam cât i-am plăti pe alții ca să curețe 100 km de drum”, a spus președintele Romeo Dunca.

Pentru utilajul în cauză, au fost prevăzuți 625.000 de lei. Sumă pe care Dunca o consideră suficientă pentru a face o asemenea achiziție la capătul unei licitații. Argumentul sunt economiile considerabile pe care Consiliul Județean le-a făcut la licitații anterioare precum ultimul contract cadrul licitat pornind de la 32 de milioane de lei și adjudecat la 21, sau podurile de la Berzovia și Dognecea la care, prin licitații, s-au economisit peste un milion de lei la fiecare.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Consilierul Ioan Crina a ridicat problema operatorului care să lucreze pe un asemenea utilaj ori a tocătorului sau basculantei care trebuie să funcționeze pe lângă acesta. În opinia lui Dunca, acestea pot fi închiriate atunci când este nevoie de ele în timp ce Crina e de părere că… dacă tot trebuie închiriate, ce rost mai are achiziția utilajului?

În consecință, proiectul a picat… din nou. „Argumentațiile domnului Crina sunt ca și cum nu te gândești să fii cowboy pentru că nu ai cal. Mai întâi cumperi cal, după aceea te apuci să călărești căci dacă n-ai cal nici n-ai cum să înveți să călărești”, a concluzionat Dunca la conferința de presă de după ședință.

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/