Bugetarii, instruiți ca la carte

În câteva ore, la sediul Consiliului Județean Caraș-Severin, bugetarii care învață să fie mai buni, prezintă rezultatele proiectului „Schimb de bune practici”. Acesta este scris împreună cu aceeași categorie socială de peste granițele țării, din Serbia. Cu toții vor fi astăzi la Reșița, ca să prezinte ce au învățat până acum și în ce stadiu se află proiectul.

Proiectul este implementat de Consiliul Judeţean Caraş Severin în parteneriat cu Primăria Vârşeţ şi se derulează în perioada ianuarie – decembrie 2011. Grupul ţintă este format din specialişti ai administraţiei publice locale, societatea civilă, dar şi populaţia locală.

Din activităţile desfăşurate până în prezent, cei care implementează proiectul amintesc de organizarea a patru ateliere comune de lucru, instruirea echipelor celor doi parteneri în cadrul a 2 sesiuni de lucru, dotarea cu echipamente şi mobilier a compartimentelor pentru implementarea proiectelor europene, precum şi achiziţia unui soft dedicat managementului proiectelor.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Valoarea totală a proiectului este de 168.754 Euro, din care 143.440,90 Euro finanţare nerambursabilă IPA, 15.366,52 Euro finanţare nerambursabilă Guvernul României, 2.364,08 Euro contribuţia Consiliul Judeţean Caraş Severin şi 7.582,50 Euro contribuţia Primăriei Vârşeţ.

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/