Buget record pentru Primăria Timişoara în acest an. Dezbatere publică pe tema banilor

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Timişorenii sunt invitaţi să participe luni, 24 februarie, la o dezbatere publică pe tema bugetului oraşului pe anul 2020. Toate persoanele interesate pot lua parte şi îşi pot exprima un punct de vedere pe marginea subiectului. Acestea au la dispoziţie 5 minute pentru a-şi expune părerea în legătură cu proiectul de buget.

Sala de şedinţe a Consiliului Local al Municipiului Timişoara, de pe Bd. C. D. Loga nr. 1 va găzdui luni, 24 februarie, de la ora 13.00, dezbaterea publică pe marginea proiectului bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2020.

„Cei interesaţi se pot adresa şi în scris Direcţiei Secretariat General – Serviciul Administraţie Locală sau în format electronic, la adresa: camelia.crisan@primariatm.ro, până la data de 24.02.2020, ora 10.00. Participanţii la dezbatere care se înscriu la cuvânt îşi vor susţine punctele de vedere exclusiv pe marginea proiectului de hotărâre aflat pe ordinea de zi. Durata limită de exprimare a punctelor de vedere este de cinci minute pentru fiecare participant.”, arată reprezentanţii Primăriei Timişoara.

promovare banner maxagro Muzeul TM

Timişoara va avea un buget record în acest an, de 2,2 miliarde de lei. Proiectul poate fi consultat accesând următorul link:  https://www.primariatm.ro/epress.php?epress_id=12989

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/