Brian Filimon, transferul anului pe axa PNL – PSD?

filimon brian transferul anului la PSD
Stiri din Timisoara si Resita, publicitate online

Primarul liberal cel mai apreciat de o comunitate din Caraș-Severin ar putea fi capul unei liste întregi de edili pe care PNL îi pierde, aceștia alegând PSD.

Brian Filimon, primarul comunei Măureni, nu face un secret din faptul că e apropiat de foarte mulți dintre liderii social-democrați, atât pe plan local, cât și la nivel de București. Pe fondul nemulțumirilor din interiorul PNL Caraș-Severin, se vorbește de cel puțin 5 primari care și-ar fi declarat neoficial apartenența la PSD. Despre Brian Filimon se spune că ar fi cireașa de pe tort. „Eu aș încerca să am o continuitate cât mai mare, indiferent prin ce momente trece partidul din care eu fac parte. Nu am negat niciodată că am prietenii, sunt un primar liber și liberal care încerc să îmi fac treaba cât mai bine, să îmi respect oamenii și liderii politici, dar să am și o comunicare foarte bună cu celelalte partide sau oameni politici. Într-adevăr, am o relație bună cu foarte mulți lideri politici sau oameni din alte partide și nu văd de ce să nu am. Eu am venit din generația nouă. Nu sunt de neclintit când vine vorba de o chestiune benefică pentru ceea ce sunt eu pus și atunci clar că eu discut. Niciodată nu am promis unui partid că o să plec la partidul respectiv, dar nu am spus niciodată că, dacă este un lucru benefic pentru comunitatea mea, nu se poate discuta orice! Dar, în momentul de față, nu vorbim de un transfer a lui Brian Filimon de la PNL.”, a spus edilul-șef la Express Live.

Filimon nu a risipit în niciun caz zvonurile prin acest răspuns, ci își ține colegii din PNL în gardă, în timp ce social-democraților le lasă în continuare motive să spere la marea lovitură. Primarul Măureniului chiar recunoaște că i se bagă des sub nas adeziunea la PSD. „Există discuții de acest gen. Există aprecieri din partea lor vizavi de mine și atunci când vine vorba despre aprecieri îmi transmit că ar fi nevoie de mine lângă ei. Foarte concret nu este nimic, deoarece, dacă ajungeam să avem discuții foarte concrete, deja relația noastră poate degenera și atunci am evitat să avem discuții foarte concrete. Nu cred nici în primarii de la PSD care promit partidului nostru că vin și semnează adeziuni și trec până la proba contrarie, pentru că discuții pot fi și de aceea nu vreau să dezamăgesc. Pentru mine oamenii contează cel mai mult în momentul acesta și încerc să îmi consum energia pentru locuitorii de la Măureni și Șoșdea, dar îmi pasă și de județ.”, a mai pus Filimon pentru expressdebanat.ro.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/