Copilul de la Anina readus la viață, dar pentru scurt timp!

stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

Un băiețel a fost adus fără semne vitale la Spitalul Județean de Urgență din Reșița, după ce a căzut într-un bazin cu apă al fostei mine din oraș.

UPDATE 21.00 – Potrivit ultimelor date oficiale, medicii timișoreni au constatat decesul copilului. Starea micuțului s-a agravat, iar doctorii nu au mai putut face nimic. Părinții au început pregătirile pentru înmormântare și sunt în stare de șoc.

UPDATE 12.50 – De mai bine de 40 de minute, medicii de la UPU încearcă să-l resusciteze, însă micuțul nu a dat niciun semn că ar putea fi readus la viață. Incidentul a avut loc în această dimineață. „Băiatul a ajuns la noi fără semne vitale, dar, potrivit protocolului, el trebuie resuscitat pentru 40 de minute”, a spus Violeta Florea, purtătorul de cuvânt al UPU Caraș-Severin.

YouTube video

După mai bine de o oră, semnele vitale ale copilului au reapărut, ceea ce i-a făcut pe apropiați să creadă că au parte de un miracol. Medicii de la Reșița îl vor transporta pe micuț la Timișoara.

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

Potrivit reporterilor Express de Banat care se află la spital în momentul de față, incidentul a avut drept cauză  sărăcia. Micuțul a fost luat de părinți să caute fier vechi la vechea mină, pe care mai apoi să îl valorifice. Băiatul însă s-a dezechilibrat și a căzut într-un bazin cu apă, adânc de 5 metri. Tatăl a fost cel care a sărit să îi salveze viața.

Deși măsurile de prim-ajutor i-au fost acordate imediat la fața locului, băiețelul de numai 6 ani nu a dat semne să-și revină. În urma resuscitării de mai bine de o oră de la UPU Reșița, medicii i-au făcut inima să bată din nou, dar pentru o siguranță mai mare a fost transportat la Timișoara.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157642485801095″]

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/