BREAKING NEWS: Moș Crăciun a venit la Express de Banat!

Mos Craciun
stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

Dacă Moș Crăciun n-ar fi existat, el trebuia inventat! Bătrânul Moș Crăciun s-a modernizat în timp și colindă atât pe la casele copiilor, dar mai poposește și în locurile unde penița este cea care dictează adevărul și dă informația la ora exactă. Așa că nu este de mirare că a trecut și pe la redacția Express de Banat, în seara de Ajun.

Sunt multe povești spuse și nespuse despre atât de iubitul Moș Crăciun, cel care trăiește în sufletele copiilor, dar și în sufletele de copii uitate într-un corp de adult. Moș Crăciun este cel care ne aduce un sac de vise din care fiecare își face câte o speranță care neapărat se împlinește, dacă nu anul acesta, cu siguranță anul viitor. Este bătrânelul cel voios care și-a făcut un scop din a vesti bucuria și mai ales din a o dărui.

Mos Craciun

Obosit, dar și curios, Moșul a stat în laboratorul știrilor, oarecum emoționat, dar liniștit că jurnaliștii de la Express de Banat nu au scris niciodată nimic despre el sau despre renii și spiridușii săi, așa că s-a dat sfătos la povești. Prin urmare, în seara de Ajun Moș Crăciun a dat un interviu jurnaliștilor și cititorilor Express de Banat:

„Am venit și la redacția Express de Banat și m-am oprit bucuros alături de copiii ce colindau aici, am cântat și eu, mi-au spus și poezii, dar fiind o redacție de ziar mi-au pus și întrebări, norocul meu, nu cu jurnaliștii, ci cu cei mici. Am avut emoții ca de fiecare dată în această perioadă și e o mare plăcere să mă întâlnesc cu spontaneitatea și inteligența copiilor. Nu pot cuantifica în ani de când tot vin de Crăciun pe la fiecare, pentru că o fac dintotdeauna.

La Ambasada Moș Crăciunilor sunt de mai bine de 23 de ani, din dragoste pentru copii și am vizitat foarte multe locuri. Unii dintre micuți mi-au cerut o căruță, alții cărți de citit. Celor care mi-au cerut cărți, surprins fiind până și eu, le-am spus că sunt dintr-o altă lume, fiindcă majoritatea copiilor cer jocuri sau aparate ultramoderne ce sunt surprinzătoare și pentru mine. De-a lungul vremurilor, mi s-a spus pe aici, prin România, și Moș Gerilă, dar eu sunt același și dacă Moș Crăciun n-ar fi existat, el trebuia inventat.

Mos Craciun

Sunt sigur că fiecare copil dorește să-l vadă, să-l atingă, să-i scrie lui Moș Crăciun, indiferent din ce colț al lumii este. Din păcate, mulți copii nu mai sunt învățați de părinți că eu, Moș Crăciun, sunt spiritul ce anunță Nașterea Pruncului Iisus și vreau să împart această bucurie cu cei mici, foarte puțini mai sunt cei care cunosc acest lucru, majoritatea au transformat această sărbătoare într-una comercială, dar cei mai mulți au spus că vor să se adune în jurul bradului cu familia pentru că suflețelele acestea sunt cele mai sincere.

Printre întrebările adresate de copii a fost și ce a făcut Moș Crăciun în timp de pandemie? Din păcate, copiii au fost cei mai afectați. Da, am fost și anul trecut, mai pe ascuns, fiindcă nu trebuia să ne expunem, dar nu am uitat copiii, însă trebuie să avem grijă de cei dragi nouă, de cei vârstnici, să-i protejăm, să încercăm să ne ferim de această boală urâtă.

Eu sunt făurit din emoții și trăiesc din emoția copiilor și nu am cum să nu mă sensibilizez atunci când unii îngerași mă roagă să-l aduc pe tata înapoi din cer sau pe părinții plecați la muncă în străinătate. Le-am promis tuturor că minunile se vor întâmpla cândva!”

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

Mos Craciun

În rest, omul Moș Crăciun are și el familie, copii, nepoți. Are reprezentanți în Trupa Phaser și Trupa Sonatic, trupe care au plecat de la Reșița și care ne reprezintă cu mândrie orașul. Are doi nepoței, un David și o Ada care se bucură, care-l așteaptă și ei pe Moș Crăciun. „Transmit tuturor, prin intermediul cotidianului Express de Banat, un Crăciun Fericit, liniștit și numai bine în anul ce vine!”

Cu lacrimi în ochi, Moș Crăciun a încheiat interviul reușind cu greu să își ascundă emoțiile. Colegii din echipa Express de Banat au promis că vor lăsa în fiecare an, în Ajun de Crăciun, ușa deschisă pentru Moș Crăciun, pentru că povestea trebuie să meargă mai departe…

Mos Craciun

Ajunul Crăciunului este noaptea în care visele copiilor se împlinesc. Există un Moș Crăciun pentru fiecare dintre voi, dintre noi, o rază de speranță și o nouă poveste se naște pe buzele amintirilor noastre.

Bucurați-vă! Un Copil se naște pentru noi și pentru mântuirea noastră! Bucurați-vă! Să fiți fericiți de Crăciun!

Mos Craciun

Mos Craciun

Autor: Anca Bica

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/