Borcean organizează super festival pe aeroportul din Caransebeș! Similar cu Reșița Custom!

1000x100 (5)

Festivalul Flight de la Timișoara, de pe Aerodromul Cioca, are începând cu acest an un frate la Caransebeș, pe Aeroportul Banatul!

După ce omul de afaceri Gabriel Olariu i-a dat aripi aeroportului pe care la un moment dat pășteau caprele, înscriindu-l pe harta aeroporturilor operabile din România, primarul Felix Borcean îl promovează printr-un festival de mare anvergură. Cel mai mare din Caraș-Severin după ce Custom Reșița s-a stins după o singură ediție.

„Organizăm cel mai mare festival din istoria Caransebeșului. Organizăm un festival grandios, mai diferit de ce s-a întâmplat până acum în Caransebeș, pe Aeroportul Banatul, un fel de Flight Festival. De fapt, este chiar în organizarea celor care au realizat la Timișoara acest concept!”, a dezvăluit primarul Caransebeșului pentru expressdebanat.ro.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Evenimentul muzical e programat pentru weekend-ul 17-19 iunie, în organizarea Primăriei Municipiului Caransebeș, Casei de Cultură și a celor care au pus în scenă, la Timișoara, Flight Festival. „Este un alt mod de a promova aeroportul din Caransebeș. Chiar deținătorii aeroportului ne-au sugerat acest amplasament pentru desfășurarea unor astfel de evenimente. Probabil și alte manifestări vor mai avea loc în acest spațiu în viitor, cu bani mult mai puțini decât s-a organizat la Reșița Custom-ul. Va fi aproape similar cu ce s-a întâmplat acolo, cu trupe cunoscute. Vom prezenta pe parcurs detalii. Știu sigur că va fi o seară rock, ultima seară a festivalului!”, a mai spus Felix Borcean.

banner 970 x 250