Bombă politică detonată în Clisură!

Secretarul general Pro România a oprit transferurile politice în Caraș-Severin pe care liberalii le pregăteau de la PSD! Trei primari au făcut deja cale întoarsă!

Revenit în județ, Ion Mocioalcă și-a luat rolul în serios și a stricat deja din socotelile liberalilor, care încearcă în această perioadă să înregimenteze cât mai mulți primari social-democrați pentru a maximiza astfel șansele lui Romeo Dunca de a câștiga șefia Consiliului Județean Caraș-Severin. „Din câte știu eu, mâine dimineață se va semna alianța Pro Caraș-Severin, compusă din PSD, Pro România, ALDE, PNȚCD. Liderii acestor patru partide importante au decis să meargă împreună și, sigur, o astfel de construcție nu este deloc ușoară. Ea s-a lovit de foarte multe orgolii personale și de aceea vă spuneam cu o săptămână în urmă de inerentele trădări în politică. Pe această cale vreau să apreciez tăria de caracter, personalitatea și verticalitatea celor două doamne primar Mira Radovancovici și Olgița Ghiță, care au rămas împreună cu locuitorii comunelor pe care le păstoresc în această alianță. În egală măsură, salut și decizia lui Ionică Damian, de la Vermeș, de care mă leagă multe istorioare politice comune. Sigur, dușmanii și-au infiltrat oameni care s-au opus din răsputeri acestei construcții, acestei alianțe. Dau ca exemplu cazurile de la Moldova Nouă și Reșița. Mă bucur că nu le-a ieșit. Alianța are în mine și în Victor Ponta doi susținători aprigi, dispuși să se bată pentru cauza comună și să nu lase cercurile de interese să pună mâna pe acest județ”, a declarat Ion Mocioalcă pentru expressdebanat.ro.

Secretarul general Pro România spune că mai sunt în discuție la această oră vreo două transferuri pe care PNL intenționează să le facă de la PSD, dar dă de înțeles că și acestea au șanse reduse de a se concretiza. Mai mult decât atât, parlamentarul le amintește celor în cauză de scorul istoric obținut de social-democrați în urmă cu patru ani, sub comanda sa. Și încă un aspect, poate chiar mai important. Mocioalcă nu are resentimente după ce unii dintre actualii primari PSD au jucat un rol în filmul plecării sale la Pro România. „Dacă mai sunt cumva în acest moment contestatari ai acestei alianțe, eu cred că au fost reduși la tăcere, iar cei doi primari în funcție care încă se mai gândesc să plece din PSD trebuie să știe că acest mandat al lor va fi incomplet și că, din momentul depunerii candidaturii la alt partid, ei vor fi suspendați. Nu este deloc o amenințare, este doar dorința mea de a-i preveni pe foștii și actualii mei camarazi cu care am construit acel PSD de 50 la sută de ceea ce li se poate întâmpla. În continuare eu îi asigur pe toți de faptul că îi prețuiesc la fel de tare acum, ca și atunci când zdrobeam PNL-ul în alegeri”, a mai declarat Mocioalcă.