Bombă pe strada Peleaga din Reşiţa!

Echipa pirotehnică a Detaşamentului de Pompieri Reşiţa a fost sesizată în cursul zilei de ieri de către nişte muncitori cu privire la faptul că au dat peste o bombă în timp ce efectuau unele săpături.  

Pompierii au acţionat imediat pentru ridicarea, transportarea şi depozitarea bombei de aruncător, cal. 120 mm. “Muniţia a fost găsită de nişte municitori în urma unor lucrări de săpături executate pe strada Peleaga din municipiu. De la începutul anului, piroteniştii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Semenic” al Judeţului Caraş-Severin au mai intervenit, pe teritoriul municipiului Reşiţa, într-o acţiune de asanare a teritoriului de muniţie rămasă neexplodată”, a precizat Ancuţa Balint, reprezentantul ISU.

Anul trecut, pompierii au intervenit în 45 de cazuri în care a fost descoperită muniţie rămasă neexpodată. “Nu atingeţi muniţia sau elemente de muniţie neexplodate descoperite. Solicitaţi sprijinul echipelor specializate apelând numărul de urgenţă 112”, vă sfătuieşte reprezentanta ISU.