Bobar le schimbă rolurile lui Zimmermann și Breșneni la CSM Reșița!

zimmermann cristian
publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Loialitatea celor doi fotbaliști reșițeni față de culorile roșu și negru e răsplătită de conducerea clubului din Valea Domanului cu diferite poziții în stafful tehnic sau administrativ.

„Lui Cristian Zimmermann și Laurențiu Breșneni li s-au încheiat contractele, le expiră la 30 iunie. Le mulțumesc pentru activitate, vreau să le mulțumesc în mod deosebit pentru ce au făcut la CSM Reșița. Zimmi a reușit să apere până la 40 de ani, ceea ce nu e deloc ușor, iar Breșneni a jucat până la 39 de ani, poate chiar o va mai face la altă echipă din ce am înțeles de la el. Ei au oricând un loc în organigrama clubului. A rămas să se gândească. Vârsta nu iartă pe nimeni, vedem ce-și doresc, o carieră în antrenorat, în zona administrativă a fotbalului. Avem nevoie de ei în organigrama clubului dacă și ei își doresc acest lucru. Vom mai discuta în zilele următoare. CSM Reșița îi apreciază foarte mult!”, a spus Cristian Bobar, președintele CSM Reșița.

bresneni laurentiu

Călin Cheregi a vorbit despre posibilitatea ca Zimmermann să preia rolul de antrenor cu portarii: „E o problemă, nu are licență, are licență C, nu îl lasă să stea pe bancă!” Rămâne de văzut ce-și dorește și portarul ajuns la final de carieră. Până atunci Ștefan Bărboianu îl va ajuta pe Cheregi din postura de  antrenor secund și jucător.