Blocaj la emiterea de roviniete! Vezi cu ce implicaţii pentru şoferi!

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunță că sistemul informatic pentru plata rovinietei va funcţiona cu întreruperi, în perioada 31 octombrie – 3 noiembrie 2017!

În această perioadă, în intervalul orar 1.00-2.00, este posibil ca emiterea rovinietelor „să fie îngreunată/întreruptă ca urmare a unor lucrări de mentenanţă la sistemul informatic”, se menționează într-un comunicat al administratorului rețelei rutiere naționale, citat de Mediafax.

În consecinţă, CNAIR aduce la cunoştinţa utilizatorilor reţelei de drumuri naţionale, acelora care folosesc în datele de 31 octombrie, 1, 2 sau/şi 3 noiembrie infrastructura pentru care se aplică tariful de utilizare, că pot achita rovinieta până cel mai târziu la ora 24 a zilei respective. Asta însemnând că dacă un şofer circulă cu maşina pe un drum naţional în cursul uneia dintre aceste zile, rovinieta nu trebuie cumpărată înainte de a se intra cu autovehiculul pe drumul naţional, ci până la ora 24 a acelei zile.

leader board 728 x 90 px

Aceleaşi probleme vor apărea în perioada amintită şi la achitarea peajului pentru trecerile efectuate pe podurile peste Dunare de la Feteşti-Cernavodă, situaţie în care plata se poate realiza până cel mai târziu la ora 24 a zilei următoare, mai anunţă CNAIR.

Sursă foto: gazetadecluj.ro.