Birouri de un milion de euro pentru mințile sclipitoare de la Bosch, perlele coroanei gigantului german!

explo 1000x200

Bosch Service Solutions, furnizor global de servicii de externalizare a proceselor de afaceri, a inaugurat joi o nouă clădire de birouri din inima Timișoarei, în care și-a mutat operațiunile, o clădire ultramodernă în care vor concepe tehnică pentru o viață aproximativ 1.000 de oameni.

Într-un cadru festiv, în prezența a numeroase personalități, Bosch a inaugurat oficial noul sediu al companiei din Timișoara. Colosul german a închiriat pentru noile birouri patru etaje cu o suprafață totală de 6.600 metri pătrați în cadrul noului proiect imobiliar ISHO Iffices. Investiția în noile spații de lucru ale angajaților Bosch se ridică, potrivit conducerii companiei, la aproximativ un milion de euro. Și asta pentru că scopul principal a fost crearea unor condiții de muncă inspiraționale. De fapt, Bosch Service Solutions Timișoara asta înseamnă: gândirea unor soluții de succes, integrate și inovatoare, pentru externalizarea proceselor de afaceri.

Bosch Service Solutions Timișoara s-a bucurat de un succes deosebit în decursul ultimilor 11 ani și a devenit un jucător important pe piața europeană a serviciilor de externalizare – Joerg Fischer, președintele Bosch Service Solutions.

„Ambiția noastră ca și lideri ai unităților de producție, cercetare, servicii este să facem în continuare o figură bună și să arătăm că România poate fi un fel de diamant în coroana grupului Bosch”, a afirmat Mihai Boldijar, directorul grupului german în România.

Relocarea operațiunilor într-o nouă clădire de birouri, situată în inima Timișoarei, reprezintă un pas important în dezvoltarea organizației noastre. Vom continua să ne consolidăm activitățile și prezența locală prin investiții viitoare, cu scopul de a oferi angajaților noștri nu doar condiții optime de muncă, ci și diferite posibilități de dezvoltare profesională”, a spus Raluca Românu, director general general Bosch Service Solutions Timișoara.

Punctul forte al Bosch Service Solutions Timișoara a fost suportul IT, dar în present zona de financiar și contabilitate a ajuns să fie ramura principală. Până în 2020, toți angajații companiei din Timișoara vor fi mutați în noua locație. E vorba de peste 1.000 de oameni. „Profilul s-a schimbat între timp, facem în principal suport pentru procese de business ale companiilor și avem doar oameni bilingvi, doar oameni cu studii superioare fie finalizate, fie în curs. Nivelul de competență este foarte înalt, este o locație reprezentativă din cadrul grupului. Centrele de competență pentru zona de servicii sunt setate în Timișoara, ceea ce înseamnă că aici se stabilesc standardele”, a detaliat Raluca Românu.

tmc 640

Bosch Service Solutions Timișoara este parte a furnizorului global de servicii de externalizare a proceselor de afaceri care deține un număr de aproximativ 9.000 de angajați în 27 de locații și folosește tehnologie de ultimă generație și conectivitatea prin internet pentru dezvoltarea de soluții integrate și inovatoare de servicii în domeniile mobilității, monitorizării și experienței clienților precum și servicii de externalizare a afacerilor. Bosch Service Solutions Timișoara numără în prezent mai mult de 1.000 de angajați și a înregistrat o creștere a vânzărilor de două cifre în 2017, fiind astfel principala locație din Europa care oferă servicii de externalizare pentru Grupul Bosch. În noul sediu din Timișoara se vprbesc 18 limbi, iar cei peste 7.000 de angajați la nivel de grup în țară au generat o cifră a vânzărilor totale nete care se îndreaptă către un miliard de euro.