Bilanț de weekend: peste 360 de autovehicule oprite în trafic și 23 de permise reținute

controale trafic alcool (1)
promovare online Timisoara Casa Auto

La sfârșitul săptămânii recent încheiate, polițiștii și jandarmii din Caraș-Severin au continuat acțiunile în sistem integrat, pentru siguranța publică în județ.

360 de autovehicule au fost oprite în trafic în weekend și peste 750 de persoane au fost verificate, pe parcursul celor 26 de acțiuni de control, derulate la nivelul județului Caraș-Severin. Cu acest prilej, au fost aplicate 337 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 118.000 de lei, dintre care 84 pentru nerespectarea legislației privind ordinea publică, 230 pentru nerespectarea legislației rutiere, iar celelalte pentru încălcarea altor norme legale, transmit reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin.

promovare banner maxagro

De asemenea, 248 de persoane au fost testate cu dispozitivele alcooltest și 40 au fost testate cu cele DrugTest. Au fost reținute 23 de permise de conducere, dintre care șapte pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice și a altor substanțe, alte șapte pentru depășirea limitelor de viteză și celelalte pentru alte abateri. Pentru neregulile constatate au fost retrase șase certificate de înmatriculare.

publicitate tmc 640