Biciclist, mușcat de un câine, lângă Timișoara

Un biciclist a fost atacat de mai mulți câini și unul a reușit să îl muște. Omul spune că a avut noroc că a scăpat doar cu atât.

Incidentul a avut loc între Ghiroda și Remetea Mare, imediat după ce se termină pista de biciclete. Acolo este o stână, iar câinii sunt lăsați liber și pot ataca oricând trecătorii.

„Grijă mare la stâna aia de la Remetea, de lângă dig. Ieri m-au alergat 3 câini ciobănești și 1 a reușit să mă muște de brațul stâng. S-a întâmplat pe dig. Nu am avut niciun dispozitiv de speriat câinii, doar un noroc cu carul că m-am ales doar cu atât”, a relatat biciclistul pe Facebook, pe grupul MTB – Ghiroda, Remetea Mare, Moșnița, Bucovăț.

Și alți bicicliști au scris că au trecut prin aceeași situație.

293105825 188310056957521 6266142289131377702 n

„Pista atrage mai mult bicicliști în zonă. Sigur o să mai fie evenimente. Cu stâna asta am experiment-o anul trecut, dar am scăpat necapsat”, a scris un alt bărbat pe grup.

Persoana vătămată nu a depus, momentan, plângere la Poliție. Însă polițiștii s-au autosesizat și au demarat cercetări. Vor să afle dacă proprietarul lasă câinii liberi. Dacă se adeverește, ciobanul poate fi amendat sau chiar să rămână fără animale.

Sursa foto: Facebook, MTB – Ghiroda, Remetea Mare, Moșnița, Bucovăț

tmc 640