„Biată Timișoară, pe mâinile cui ai ajuns!” Robu acuză primăria de producerea a două accidente rutiere

Două accidente au avut loc, vineri dimineața, pe str. Cluj din Timișoara, după ce semafoarele nu au funcționat. De vină pentru această situație ar fi noua conducere a primăriei, susține fostul edil Nicolae Robu, care s-ar juca cu sistemul de management al traficului.

Nicolae Robu, fostul primar al Timișoarei, critică în termeni duri noua conducere a instituției, pe motiv că se joacă cu sistemul de management al traficului. Într-un mesaj postat astăzi pe pagina sa de Facebook, fostul edil a acuzat Primăria Timișoara că este de vină pentru faptul că, în această dimineață, s-au produs două accidente rutiere pe str. Cluj. Asta după ce semafoarele nu au funcționat pe această arteră.

Marii specialiști” în managementul traficului, având printre ei un dublu repetent, un triplu repetent etc au dereglat continuu semafoarele în Timișoara, stricând în mare măsură ceea ce cu multă trudă am realizat în ani de muncă: o fluență în trafic net superioară față de cele din orice oraș comparabil. (…) Dar, “actualii” nu pricep nimic, nu sunt capabili decât de populisme! Ei bine, pentru că ei nu înțeleg ce înseamnă un semafor pentru trafic, se joacă, pur și simplu cu semafoarele, mereu schimbându-le timpii, scoțându-le din funcție pentru a vedea dacă sunt utile sau nu! Acești “nima-n drum” își închipuie că lumea a început cu ei, deși ei n-au nimic, ca performanță, în spate, să fie credibili! Oameni buni, astăzi, fiind oprite semafoarele pe str. Cluj, în cadrul “proiectului” anunțat acum câteva săptămâni, de analiză a utilității semafoarelor, pe lângă faptul că s-a circulat groaznic, s-au produs două accidente în jumătate de oră”, a afirmat Nicolae Robu.

Fostul edil susține că cei din conducerea Primăriei Timișoara ar trebui trași la răspundere pentru cele două accidente rutiere din această dimineață.

Impostorii trebuie trași la răspundere! Puteau să moară oameni! Eu am văzut, fiind în trecere, la volan, cum arăta, după accident, una dintre mașinile implicate! M-am îngrozit! Sper să fi funcționat airbag-urile, altfel… Biată Timișoară, pe mâinile cui ai ajuns”, a precizat Nicolae Robu.

Fostul primar al Timișoarei a vorbit și despre semafoarele din oraș care funcționează pe intermitent, amplasate în mandatul său, afirmând că banii nu au fost aruncați degeaba.

N-am spus nimic până acum: acele câteva semafoare funcționând pe intermitent nu erau deloc fără sens -dacă era așa, dădeam eu dispoziție să fie date jos, doar a face așa ceva e banal!-, ele au fost prevăzute de specialiști pentru ca intermitențele lor să-i sensibilizeze pe conducătorii auto să aibă o atenție sporită, pentru că zona în cauză prezintă pericole! Nu s-ar fi aprobat de către verificatori banii europeni pentru cumpărarea lor dacă ar fi așa cum susțin dublu-repetenții, triplu-repetenții și ceilalți “specialiști” de trei parale conduși de superincompetentul despre ale cărui studii nu putem spune nimic, căci refuză să-și facă publice diplomele”, a adăugat Nicolae Robu.