Bergenbier, cu rafturile pline, la cea mai mare expoziție FMCG din zonă!

bergenbier biharia

Compania Bergenbier, reprezentată chiar de președintele Mihai Voicu, și-a expus la Biharia cele mai noi produse cu zero alcool, dar și gamele deja consacrate de bere!

45 de expozanți din Ungaria și România și 150 de comercianți sunt prezenți la cea mai mare expoziție Fast Moving Consumer Goods din regiune, eveniment la care sunt expuse tot felul de tipuri de bere și băuturi răcoritoare. Bergenbrier SA a făcut o adevărată demonstrație de forță în centrul expozițional de lângă Oradea, confirmându-și încă o dată sustinerea pentru comercianții din Mehedinți, Arad, Timiș și Bihor. Bergenbier, Stela Artois și Staropramen sunt printre preferatelor românilor, iar asta s-a văzut și la Biharia. La fel și celebra Corona, berea mexicană fiind și ea furnizată pe piața din România tot de către Bergenbier SA.

publicitate online in ziar Express de Banat

bergenbier corona

Produsele lansate recent de compania condusă de Mihai Voicu, cele cu zero alcool, au fost primite excelent de comercianții prezenți la expoziție și e deja clar cu ce ne vom răcori vara viitoare. Cu Fresh-urile de diferite arome de la Bergenbier.

bergenbier