Ben Oni Ardelean (PNL): „Nu mă deranjează că Timișul va avea prefect PSD”

ben oni ardeleean

Parlamentarul liberal de Timiș, Ben Oni Ardelean, a declarat că nu se simte deranjat de faptul că PNL a pierdut funcția de prefect pentru județul Timiș. „Putem compensa din alte puncte de vedere”, a comentat deputatul. 

„Nu mă deranjează, eu cred că este o distribuție care trebuie făcută la nivel național și probabil că sunt compensări.”, a declarat, scurt, deputatul PNL de Timiș, Ben Oni Ardelean.

Parlamentarul a mai spus și că „social-democrații mai greu câștigă alegerile în Timiș”, dar: „avem președinte al consiliului județean care face o treabă extraordinară și spun eu că putem compensa din alte puncte de vedere.” 

Președintele PNL Timiș, Alin Nica, a afirmat, la rândul său, că partea cu prefectul este doar o mică parte a unei negocieri mai ample.”

„Faptul că nu am obținut prefect va fi o monedă de schimb pentru o poziție mult mai importantă la București prin care să concretizăm proiectele Timișului. Și sper ca atunci când voi dezvălui tabloul de ansamblu să se concretizeze ceea ce noi am solicitat în cadrul acestor negocieri din coaliția de guvernare.”, a explicat Alin Nica.