Bebeluș de 3 luni, mort într-un accident de circulație! La volanul mașinii se afla mama sa!

Bebeluşul de numai 3 luni, implicat în accidentul de la Băuţar, s-a stins din viaţă la doar câteva ore, la Spitalul Municipal de Urgenţă din Caransebeş.

Accidentul s-a produs sâmbătă, la ora 18.30, pe raza localităţii Băuţar, la volanul maşinii fiind mama nou-născutului. Femeia, în vârstă de 21 de ani, a pierdut controlul volanului în timp ce se deplasa în direcţia Oţelu Roşu şi s-a izbit mai întâi de un gard pe partea dreaptă, după care maşina a intrat pe contrasens şi a lovit un copac. Deşi copilul era prins în centură în scaunul special, el a fost rănit şi transportat de urgenţă la Spitalul Municipal de Urgenţă, unde cadrele medicale au încercat să-l stabilizeze, nefiind transportabil. Din păcate, câteva ore mai târziu bebeluşul a încetat din viaţă. Mama şi încă o femeie, pasageră în maşină, au scăpat cu răni uşoare.

Surse neoficiale spun că accidentul s-ar fi produs din cauza unei explozii la unul dintre cauciucuri. Poliţia Rutieră continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs incidentul.