Bebe Pasere: Rețeaua de gaz, promisă de PNL și în campania electorală din 2016

Dintre competitorii cu șansă la câștigarea fotoliului de primar al municipiului Caransebeș, Bebe Pasere de la Pro România este singurul cu experiență profesională și de viață în afara României. Venind din Londra, unde lucrurile sunt bine așezate, el spune că a învățat foarte multe lucruri. În primul rând, avem nevoie de infrastructură, apoi de utilități. Însă în Caransebeș sunt cartiere care nu au apă și canal, care nu au conductă de gaz, lucruri esențiale pentru dezvoltare.

Referindu-se la programul Guvernului Orban despre extinderea rețelelor de gaze naturale, inclusiv în Caraș-Severin, candidatul Pro România spune că este o temă de campanie a PNL de peste douăzeci de ani.

„O vedem aplicată de pe vremea lui Marcel Vela și este aceeași temă de campanie pe care a făcut-o PNL împreună cu actualul primar. Este o temă de campanie pe care au avut-o și în 2016. Au fost împreună, au promis împreună. Sunt curios câte teme de campanie de acum patru ani se regăsesc și în 2020 în ofertele domnului Felix Bocean și PNL. Chiar sunt curios să ne explice și unii, și alții, și poate vom avea această ocazie, câte din multele promisiuni făcute în 2016 au fost bifate până în 2020. Împreună au promis. Eu nu știu ce s-a întâmplat între domnul Marcel Vela și domnul Borcean. Poate să îmi promită cineva că nu se va întâmpla la fel între Andra și domnul Marcel? Aici este problema mea. În 2016 erau o echipă și ne promiteau anumite lucruri. S-au pierdut pe drum acele lucruri? Au fost aceleași teme: asfaltări, gaz, alimentare cu apă, Valea Cenchi. Subiecte sensibile pe care le vedem și în 2020. Ce se întâmplă cu ele? Unde sunt fondurile europene promise? Unde sunt asfaltările promise? Ce s-a întâmplat cu ele? Ce s-a întâmplat? Acum înțelegeți de ce sunt eu supărat și vreau să fac acest pas?”.

În opinia sa de om de afaceri, Bebe Pasere spune că Primăria Caransebeș are nevoie de o resuscitare, de un suflu nou, are nevoie de oameni noi, are nevoie de o rearanjare, de o echipă nouă și foarte competentă pe partea de fonduri europene. Una dintre principalele soluții, în opinia candidatului Pro România, ar fi fondurile europene și fondurile guvernamentale.

(E)