Bebe Pasere: „Locuitorii cartierului Pipirig merită un loc de relaxare, de petrecere a timpului liber în natură”

Bebe Pasere este nu doar un dezvoltator imobiliar, unul dintre cei mai pricepuți și importanți din Banat, ci și un politician care a acceptat provocarea de a candida la Primăria Caransebeș. Nu prin vorbe, clișee prăfuite, ci prin fapte.

A gândit să amenajeze un parc în cartierul Pipirig, dar a constatat că municipalitatea dorea să facă un cimitir în zonă. Lucrurile nu se legau: ce avea de-a face un loc de odihnă și recreere cu un cimitir?

„Am constatat lipsa unui plan de dezvoltare a orașului Caransebeș. Din câte observ eu, Caransebeșul nu a fost gândit poate de câteva zeci de ani să se dezvolte. Deci Primăria Caransebeș și cei care au condus-o nu au gândit un plan de dezvoltare. Asta este o mare problemă. Eu lovindu-mă de fiecare dată de chestia asta, ei au propus un teren în amonte, ceea ce e imposibil să construiești un cimitir acolo. Din punctul meu de vedere, și nu numai al meu, pentru că au fost foarte mulți cetățeni supărați, terenul respectiv fiind în zona Pipirig, am făcut și o propunere pe internet la momentul respectiv. Inclusiv în planul meu veți vedea propunerea mea pentru parcul respectiv. Eu consider că locuitorii cartierului Pipirig merită să aibă un loc de relaxare, și asta s-a simțit foarte mult în perioada asta de pandemie în care toți avem nevoie de relaxare după o zi întreagă de muncă să ieșim din casă. Avem nevoie în weekend să ieșim cu copiii și cred că Pipirig are nevoie de un parc. Majoritatea locuitorilor orașului sunt în cartierul respectiv.”, declară candidatul Pro România.

Referindu-se la cele întâmplate în ultimele luni la Spitalul din Caransebeș, Bebe Pasere spune că de pierdut nu au politicienii, ci pacienții.

„Politicul este de vină, acolo nu trebuia să intervină politicul. Domnul Cican trebuia să vină la spital, să-și îndeplinească contractul, avea un contract bine pus pe masă, avea niște targeturi, el trebuia să-și îndeplinească mandatul, la finalul mandatului se făcea o evaluare, se trăgea linie și dacă managementul lui era performant, continuam bucuroși și nu cred că deranjam pe nimeni. Nu pot nici să critic, nici să susțin ce s-a întâmplat. Nu știu. Văd un continuu război din care inclusiv eu am de suferit și cetățenii. Cred că se putea rezolva simplu, fără ambiții și fără teme de campanie electorală și fără emisiuni care aduc voturi. Credeți-mă că omul de rând nu are nevoie de așa ceva și sincer să vă spun, nu vreau să-l critic nici pe domnul Cican, nici pe actualul primar. Nu poți să jignești doctorii mereu cu astfel de atitudini.”, concluzionează candidatul Pro România la Primăria Caransebeș.

(E)

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/