Bătrâna Sală „Olimpia”, asigurată împotriva incendiilor

Sala Olimpia din Timisoara

Vor începe lucrări de securitate la incendii la Sala Constantin Jude, cunnoscută drept „Olimpia”. Autoritățile locale au lansat licitația de aproape 2 milioane de lei.  

În baza contractului vor fi executate lucrări aferente obiectivului de investiţie: „Execuţie lucrări de conformare, autorizare siguranță la incendii la Sala Polivalentă Constantin JUDE (OLIMPIA)”.

Printre lucrări se numără adăugarea unei căi de acces pentru asigurarea posibilității de evacuare de pe fațada laterală dreapta, schimbarea ușilor existente cu uși cu bară de siguranță, corespunzătoare situațiilor de urgență, termoprotecție aplicată structurii metalice de susținere a acoperișului pentru rezistență de 45’ sau adăugarea a două rampe betonate și unei platforme elevatoare pentru persoane cu disabilități.

Tot pentru persoanele cu dizabilități trebuie construit un grup sanitar dedicat.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Printre cerințele pompierilor se numără și „dispunerea numărului necesar de hidranți interiori cu două jeturi simultane pentru acoperirea suprafeței totale a spațiului; asigurarea debitului de apă necesar hidranților prin propunerea unui grup de pompare prevăzut cu un rezervor de apa de 20 mc.”

Trebuie și suplimentate corpurilor pentru iluminatul de siguranță (corpuri pentru evacuare, continuarea lucrului, intervenție și panică) și înlocuirea corpurilor de iluminat neconforme din sala de sport.

Firmele interesate de contract se pot înscrie la licitație până în 7 iunie.

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/