Bătrân cu probleme din Constantin Daicoviciu, salvat de câinele de urmă al polițiștilor

Bărbat dispărut din comuna Constantin Daicoviciu
timisoara capitala 2023 Alisia Columbonet 1000x100

Un bătrân cu probleme medicale din comuna Constantin Daicoviciu a fost dat dispărut ieri-dimineață. După ore bune de căutări, acesta a fost găsit cu ajutorul câinelui de urmă.

Polițiștii de la Poliția Municipiului Caransebeș s-au mobilizat ieri pentru găsirea unui bărbat de 78 de ani, din comuna Constantin Daicoviciu, cunoscut cu probleme medicale, care plecase de la domiciliu să se plimbe, dar nu a mai știut să se întoarcă. În zonă au fost mobilizate imediat mai multe echipe de polițiști, în sprijinul cărora au venit și localnici și cu toții, timp de mai bine de 4 ore, au scotocit toate împrejurimile pentru găsirea bărbatului.

În jurul orei 14.30, bărbatul de 78 de ani a fost găsit într-o zonă acoperită de vegetație forestieră, în direcția căreia se îndreptase și câinele de urmă condus de un polițist criminalist de la Poliția Municipiului Caransebeș.

promovare banner maxagro

Bătrânul a fost preluat de un echipaj medical și transportat la spital pentru a fi evaluat și a i se acorda îngrijiri de specialitate. În acest moment se află în afara oricărui pericol.

publicitate tmc 640