Bastionul Theresia din Timișoara găzduiește 3 concerte, în weekend

bastion (8)
po 1000x100px (3)

Timișenii sunt așteptați în 10 și 11 septembrie la Bastionul Theresia, unde vor avea loc trei evenimente marca Flight Festival. Intrarea la concertele „Flying Piano”, „Electric” și „Silent Shadows” este gratuită. Proiectele sunt finanțate prin programul TimCultura 2022 al Consiliului Județean Timiș.

Concertul „Flying Piano” va avea loc sâmbătă, 10 septembrie, de la ora 19. În cadrul evenimentului vor avea loc trei reprezentații.

În cadrul concertului „Electric”(sâmbătă, 10 septembrie, ora 21.00), flautistul Matei Ioachimescu, compozitorul Cristian Lolea și artistul multimedia Tom Brânduș propun un spectacol electrizant pentru flaut și medii electronice.
Publicul va avea parte de o experiență muzicală inedită care promite să depășească tiparele unui concert obișnuit, provocând emoții intense la nivel auditiv și vizual.

„Silent Shadows” este programat duminică, 11 septembrie, de la ora 21. Spectacolul este unul multimedia și trage un semnal de alarmă asupra dezvoltării haotice a umanității, a supra-tehnologizării și a impactului acestora asupra vieții. Luminile inteligente și laserele tridimensionale completează ambianța vizuală și punctează elementele ritmice ale muzicii.

banner 1000 x 100 hd

Intrarea este gratuită pentru toate cele trei evenimente, cu rezervarea locului în prealabil pe www.poftimcultura.ro.

În caz de vreme nefavorabilă, locația de desfășurare a evenimentelor se poate modifica, fapt ce va fi comunicat pe adresa de email declarată la momentul rezervării locului.

03 britannia 1000 x 100 gif