Bășcălie-n pandemie! CRIV, invitat de onoare la Festivalul Umorului „Constantin Tănase”

criv vecerdea
po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

Festivalul Umorului „Constantin Tănase”, ajuns la ediția a 37-a, se va desfășura la Vaslui, în perioada 11 – 18 septembrie.

Prezent pentru a zecea oară la festivalul din Moldova, caricaturistul lugojean Cristi Vecerdea (CRIV) este „portretistul oficial” al ediției 2022, fiind invitat să realizeze portrete publicului vasluian prezent în Piața Civică a municipiului.

„Este cel mai important festival de gen din țară. Timp de opt zile, o dată la doi ani, acolo au loc saloane de caricatură, recitaluri ale unor formații satirice, saloane de epigrame și literatură umoristică, lansări de carte, iar printre invitați se numără teatre renumite de satiră și umor, cum ar fi Teatrul «Constantin Tănase» din capitală”, spune Cristi Vecerdea, multiplu laureat al festivalului și câștigător al Marelui Premiu în 2019.

casinoherculane by sungarden gif card de energie dacus 1000x100

El va avea parte de un moment special. Luni, 12 septembrie, în a doua zi a festivalului, în foaierul Casei de Cultură a municipiului Vaslui va avea loc vernisajul expoziției de grafică satirică a maestrului lugojean, sub titulatura „Bășcălie-n pandemie”.

banner versay 1000x200px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/