UPDATE. Bărbat, strivit de tramvai, la Timișoara

accient 700

Un bărbat a murit, miercuri dimineața, după ce a fost strivit de un tramvai, în Timișoara. Medicii nu au mai putut face nimic decât să constate decesul.

Incidentul a avut loc dis de dimineață în zona Piața Timișoara 700. Din primele informații, se pare că bărbatul s-a prins de tramvai în timp ce garnitura era în mișcare și a căzut pe șine.

„La data de 22.03.2023, în jurul orei 05:40, un bărbat în vârstă de 44 de ani a condus un tramvai pe strada Coriolan Brediceanu dinspre strada Dr. Iosif Nemoianu spre Piața Libertății, iar la intersecție cu strada Paris a surprins și accidentat un pieton care s-ar fi prins de tramvaiul aflat în mers, s-a dezechilibrat și a căzut sub roțile acestuia. În urma impactului, pietonul a decedat”, a transmis IPJ Timiș.

Polițiștii efectuează verificări în vederea identificării bărbatului decedat. Medicii spun că vârsta acestuia este de aproximativ 50 de ani.

1000x100 casa brutarului
banner maxagro

Update, ora 19:15

În urma verificărilor, pietonul a fost identificat. Este vorba de un bărbat în vârstă de 62 de ani din Timișoara. Până în acest moment nu a fost identificat niciun aparținător al acestuia. Polițiștii continuă verificările.

Sursa foto: Info Trafic Jud Timiș

tmc 640