Bărbat din Timiș, la spital după ce a fost atacat de o haită de câini

Un bărbat din județul Timiș a ajuns la spital cu mai multe răni după ce a fost atacat de o haită formată din șase câini, în timp ce mergea pe jos între două localități. Polițiștii l-au identificat pe proprietar, iar pe numele lui a fost deschis un dosar penal.

Un bărbat din județul Timiș a avut parte de scene șocante. Ieri dimineață, bărbatul, în vârstă de 51 de ani, a fost atacat de o haită formată din șase câini în timp ce se deplasa pe jos între localitățile Lăpușnic și Bara. Câinii i-au provocat mai multe răni la nivelul corpului, motiv pentru care bărbatul a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Acesta a sesizat polițiștii Secției 5 Rurale Belinț, iar în urma verificărilor, oamenii legii au stabilit că cei șase câini aparțin unui bărbat, de 34 de ani, din comuna Bara.

În acest caz, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru “neluarea măsurilor de prevenire a atacului canin de către proprietarul câinelui sau deținătorul temporar al acestuia, asupra unei persoane“. Oamenii legii continuă cercetările.

banner 1000 x 100 hd