Bani pentru uniforme! Echipamente noi pentru Poliția Locală Lugoj

politia locala lugoj
casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Poliția Locală Lugoj a fost dotată luna trecută cu trei autoturisme hibrid noi, acestea fiind deja folosite la activitățile zilnice, iar în prezent se derulează o nouă achiziție.

Este vorba de echipamente noi pentru lucrătorii serviciului, în valoare de 26.705 lei, suma fiind alocată din bugetul municipiului încă de la începutul anului. Legea obligă primăriile care au în subordine Serviciul de Poliție Locală să aloce bani pentru îmbrăcăminte și echipamente.

„Banii sunt strict pentru ce este necesar, iar achizițiile sunt conform Legii 155, care spune exact ce trebuie să aibă un polițist local. Achiziția este în curs de derulare, dar încă nu este semnat contractul și nu am primit mostrele. La licitație a fost un singur ofertant pe care l-am declarat câștigător, astfel că vom lua de la el. Trebuie luate măsuri la fiecare om în parte, apoi să le trimitem furnizorului și sper ca într-o lună sau două să definitivăm. În fiecare an am făcut strictul necesar, care, după lege, expiră și trebuie înlocuit. Deci tot ce se întâmplă în Poliția Locală este conform legii”, ne-a declarat Florin Dumitru, directorul Poliției Locale Lugoj.

promovare banner maxagro Muzeul TM

Pachetul pe care polițiștii locali îl vor primi este compus din: ghete de piele naturală, pantofi de toamnă, un pulover și o caschetă.

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/