Bani de cumpărături! Primăria Lugoj a alocat sume importante pentru achiziția unor imobile

explo 1000x200

Primăria Lugoj a prins în bugetul local din acest an suma de 5,5 milioane de lei, care vor fi alocați pentru achiziția mai multor imobile și terenuri din oraș.

Prima clădire vizată este cea care găzduiește Casa de Cultură a Sindicatelor, pentru care primarul Claudiu Buciu a început o corespondență cu cele trei confederații, care dețin în proprietate imobilul.

O altă clădire și terenul aferent, pe care primăria ar vrea să și-o treacă în proprietate, este cea a fostei Întreprinderi Textila Lugoj, din cartierul Drăgan, imobil aflat în conservare de ani buni. Administrația locală își dorește ca acolo să stabilească sediul celor trei noi societăți ale consiliului local: Apă și Canal, Transport Local și Societatea de administrare a patrimoniului public.

Din această sumă mai sunt vizate pentru achiziție clădirile actualei societăți Meridian 22, care sunt în executare silită din cauza datoriilor, ștrandul de pe Insula din Cotu Mic și terenurile aferente Școlii Generale nr. 1 (de pe strada Bocșei).

banner 970 x 250