Bani de acoperiș! Cinci miliarde alocate ca voleibalistele să nu mai joace în ploaie

sala sporturilor lugoj 1

Municipalitatea lugojeană a alocat 500.000 de lei pentru reparaţii la acoperișul Sălii de Sport „Ioan Kunst Ghermănescu” după ce la ultimele meciuri a început să plouă pe suprafaţa de joc.

Din cauza faptului că la Sala Sporturilor „Ioan Kunst Ghermănescu”, de pe strada Timișoarei, în zilele ploioase apa a început să cadă pe pardoseală, administrația locală a decis sa aloce, în regim de urgență, circa 500.000 de lei pentru repararea acoperișului sălii. Ultima reparație a acoperișului sălii de sport a avut loc în urmă cu aproape nouă ani, iar de atunci acesta s-a tot deteriorat.

„Eu am semnat atât contractul cu firma de construcții cât și ordinul de începere a lucrărilor de reabilitare a acoperișului Sălii Sporturilor Ioan Kunst Ghermănescu, de pe strada Timișoarei, iar valoarea acestora este în jur de 500.000 de lei. În 25 octombrie am semnat ordinul de începere a lucrărilor, dar acestea vor începe luni, 31 octombrie. Urmează să fie înlocuite tabla și luminatoarele de deasupra, iar firma constructoare, Coman Instal Construct SRL Lugoj, are ca termen de finalizare a acestor lucrări maximum 60 de zile”, ne-a declarat Bogdan Blidariu, primarul interimar al orașului.

Este nevoie ca reparația să se încheie cât mai rapid deoarece în Sala Sporturilor „Ioan Kunst Ghermănescu” se desfășoară competiții sportive importante, în principal meciurile echipei CSM Lugoj, din prima ligă a Campionatului Național de volei feminin.