Banatul Caransebeş îşi face trupă tare! Aduce internaţionali de top!

Echipa de volei a municipalității din Caransebeș continuă drumul performanței în Divizia A 1 cu o mai bună organizare și cu un suflu nou.

Potrivit președintelui Cristian Stepanescu, în această pauză competițională CS Volei Club Banatul a realizat un protocol de colaborare cu Asociația Sportivă Volei Club Caransebeș în vederea asigurării unei politici de marketing și de management unitară și a atragerii finanțărilor pentru următorul an competițional. „Dacă anul trecut am reușit să atragem la Caransebeș mai mulți jucători români, pentru sezonul următor ne-am orientat către jucători străini, așa cum prevede Regulamentul FRV de şase sportivi pe foaia de arbitraj. Nu a fost o dorință, ci mai mult o necesitate, întrucât jucătorii români s-au grăbit să semneze cu cluburile ofertante și, cum la noi nu au fost finalizate actele, am pierdut unii sportivi din România. Am reușit însă să închegăm echipa. Pot să vă spun că din vechea gardă mai rămân cinci voleibaliști: ridicătorii Vânătoru și Teleleu, secundul Emil Lung, al doilea libero, Sergiu Diaconescu, un tânăr de perspectivă, și centrul Fabian Birău, care va avea o sarcină în plus în viitorul campionat, cea de antrenor secund. Fabian a înțeles dorința noastră a îmbunătăți organizarea echipei, îl cunoaște pe antrenorul Valentin Pereu și cred că vor face echipă bună pe lângă utilitatea lui la fileu. Cât despre străini, am reușit să canalizăm la Caransebeș forțe noi, jucători cu experiență care au jucat în ultimii ani în cupe europene, printre care cea mai recentă a fost finala de la Baku, dintre Bulgaria și Germania”, a declarat oficialul gugulan.
Despre noile achiziții președintele clubului de volei din Caransebeș a promis că va reveni cu amănunte după semnarea fiecărui contract cu noii jucători.