Banat Brunch se mută într-o locație inedită din Timișoara, o grădină urbană

ronat brunch

Evenimentul gastronomic Banat Brunch se mută în acest sfârșit de săptămână într-o locație inedită din Timișoara. Este vorba de grădinile urbane din cartierul Ronaț. Pe lângă prânzul cu preparate locale, este pregătită și o după-amiază de filme și piese de teatru.

Banat Brunch se transformă, sâmbătă, 30 iulie, în Urban Brunch. Evenimentul gastronomic are loc în cartierul Ronaț din Timișoara, în niște grădini urbane.

Prins, la propriu, între liniile de cale ferată ce părăsesc Timișoara spre Vest, cartierul Ronaț este azi un amalgam de conviețuiri care abia dacă mai amintește de componența acestui loc a cărui viață a fost, pentru o vreme, strâns legată de căile ferate, de gară și depourile acesteia. Vă invităm să descoperiți mai multe amănunte din istoria cartierului Ronaț, sâmbătă, 30 iulie, de la ora 11.00 la primul Urban Brunch din acest an și de la Grădinescu Timişoara – GreenFeel, acolo unde gazdele vă vor oferi ocazia să gustați – printre multe alte bunătăți – legumele produse în grădinile urbane și să petreceți o întreagă după-amiază urmărind filme și piese de teatru sub semnătura Teatrul Basca”, transmit organizatorii.

publicitate ziar expresb 1000x100

După prânz, urmează un tur al grădinilor urbane, în timpul căruia va fi vizionat filmul „Turnul, următorul nivel”, este pregătit un colț cu cărți și au loc ateliere de modelaj în lut și de făcut văiugă. De asemenea, este pregătit un tur ghidat, în timpul căruia turiștii vor afla povestea cartierului Ronaț de la istoricul Ioan Hațegan. Totodată, are loc și un spectacol de teatru și o piață de produse de la grădinile urbane.

Taxa de participare la eveniment este de 120 lei, iar înscrierile se realizează AICI!