Balul Bobocilor i-a dat lui Alex Borcean emoții mai mari decât un concurs național de judo

Fiul primarului municipiului Caransebeș a răpit inimile liceenelor din anul terminal. Alexandru Borcean a fost desemnat Mister Boboc într-un cadrul festiv organizat de Colegiul Național „Traian Doda”.

Emoțiile concurenților, 8 perechi de elevi abia pășiți în clasa a IX-a, s-au putut observa încă de la prima probă de prezentare în rimă. Emoții au avut și părinții și rudele venite în sala polivalentă pentru a-și susține favoriții, adolescenți care au impresionat prin talentul și pregătirea de care au dat dovadă la proba de talente, demonstrând că au luat în serios Balul Bobocilor, un eveniment de referință în viața fiecărui licean.

La proba de talente, Alex Borcean, prezent pe podium la mai multe ediții ale Campionatului Național de Judo, a impresionat juriul, dar și publicul cu o piesă interpretată la pian. Colegii săi au pregătit fiecare câte o interpretare teatrală, muzicală sau de dans, dar au fost și momente de pantomimă sau de stand-up comedy. Desemnarea câștigătorilor a fost făcută după o surpriză muzicală oferită de către soliștii Kaira și Lambrino, iar la partea a doua elevii s-au distrat în club, pentru majoritatea dintre ei pentru prima dată, ascultând trupa Ian și Azteca.

La finalul concursului jurizat de către elevii claselor a XII-a și două doamne profesoare, emoțiile s-au spulberat după aflarea rezultatelor: la fete locul III – Elisa Zăt, locul II – Antonia Tat, Miss Popularitate – Alina Țîru și Miss Boboc – Daria Prundeanu, iar la băieți locul III – Alin Bijan, locul II – Eduard Pepa, Mister Popularitate – Andrei Capota și Mister Boboc – Alexandru Borcean.

Premiile au fost înmânate de către elevii din a XII-a, care au obținut aceleași premii și care au purtat acest titlu simbolic timp de 4 ani.