„Băleanu candidează de vreo trei scrutine și iese tot pe locul trei sau patru!”

Adrian Torma l-a luat peste picior pe liderul Partidului Verde din Clisura Dunării după ce acesta din urmă a anunțat că va sesiza Oficiul European de Luptă Anti-Fraudă și că va reveni în Consiliul Local Moldova Nouă pentru a demasca mai multe nereguli.

Dacă Băleanu a vorbit despre deturnarea proiectului cu bacul, dar și despre alte ilegalități ce s-ar comite în actualul mandat în Primăria Moldova Nouă, primarul Adrian Torma a lăsat de înțeles că s-a săturat de polemica nesfârșită pe care o au cei doi. Edilul i-a replicat însă ironic lui Băleanu și, cel mai probabil, apele rămân tulburi pe Dunăre.

Domnul Băleanu, de foarte multe ori, caută pricină, sfadă, cu toți primarii. A avut un conflict cu actualul prefect Matei Lupu, apoi cu domnul primar Chisăliță, iar acum cu mine. El s-a abținut și în legătura cu venirea firmei de cablaje în oraș, e mereu împotrivă. Dumnealui candidează de vreo trei scrutine și iese tot pe locul trei sau patru! Evident că într-o formă de agresivitate de genul ăsta nu ai cum să comunici real. Surprinzător pentru mine, opt ani a fost consilier și știe bine ce s-a întâmplat”, a declarat Torma pentru expressdebanat.ro.

Referitor la revenirea lui Eugen Băleanu în Consiliul Local Moldova Nouă după ce în iunie 2016 renunțase la mandatul de consilier local, Torma i-a transmis că îl așteaptă oricând pentru o discuție constructivă: „Când nu există  o stabilitate în discurs, e foarte greu să poți să ai o comunicare. Și domnul Băleanu, și oricine altcineva din cei care au opinii diferite pot veni la mine să găsim soluții. Eu i-am lansat și personal invitația domnului Băleanu de a discuta aceste lucruri, l-am contactat, dar din păcate e o problemă în atitudinea lui. Acest proiect cu bacul e o nouă șansă pentru comunitate”.