Băile Herculane merge pe mâna lui Orza pentru următorii 4 ani

orza gheorghe psd baile herculane
casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Cetățenii stațiunii de pe Cerna i-au dat votul de încredere social-democratului Gheorghe Orza, care a câștigat alegerile în fața liberalului Cristian Miclău.

Social-democrații cărășeni, prin Gheorghe Orza, câștigă Primăria Băile Herculane, după ce vreme de opt ani aceasta a fost condusă de liberalul Cristian Miclău.

În perioada campaniei, dar și înaintea acesteia, m-am bucurat de sprijinul dumneavoastră și al echipei PSD de candidați la Consiliul Local Băile Herculane, oameni care, prin conduita lor, prin diversitatea rolurilor în societate și prin succesul dovedit în viață, au demonstrat că merită fiecare să fie în echipa Consiliului Local Băile Herculane. Vă mulțumesc și dumneavoastră, tuturor celor care v-ați arătat sprijinul față de mine și echipa mea, vă mulțumesc pentru clipele minunate și sprijinul acordat! De acum, nu ne rămâne decât să ne apucăm de treabă, să administrăm corect acest oraș, mai transparent, mai eficient, totul pentru a dezvolta și promova stațiunea în care trăim”, transmite Gheorghe Orza.

promovare banner maxagro Muzeul TM

La rândul său, liberalul Cristian Miclău își acceptă înfrângerea. Într-un mesaj postat pe pagina personală de socializare, Miclău urează mult succes viitorului primar și echipei acestuia, mulțumindu-le, totodată, cetățenilor care l-au susținut și votat.

Votul reprezintă exprimarea democratică a voinței poporului, drept de care ne putem bucura și pe care l-am câștigat cu vărsare de sânge. Felicit pe această cale pe toți cei care au fost aleși pentru a ne reprezenta Herculanele pentru următorii 4 ani: pe viitorul primar, domnul Gheorghe Orza, și pe viitorii consilieri. Îmi doresc să puteți continua toate proiectele pe care le avem începute sau care sunt în curs de implementare, iar stațiunea noastră să înflorească de la an la an. Mulțumesc și echipei mele și le urez viitorilor consilieri PNL mult succes pe mai departe. Nu în ultimul rând, le mulțumesc tuturor celor care ne-au votat și ne-au susținut”.

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/