„Baftă la Europene!“ de la handbaliste pentru atleţii Clubului Sportiv Universitatea Reşiţa! [VIDEO]

Trei atleţi de la Clubul Sportiv Universitatea Reşiţa, antrenaţi de Octavian Măzăran, vor reprezenta România în proba de marş la Campionatele Europene din Germania, care încep azi, 7 august.

„Antrenorul Octavian Măzăran este prezent în capitala Germaniei cu sportivii Ana Rodean, Narcis Mihăilă şi Alin Ştirbu. Primele emoţii le vom avea marţi dimineaţă, pe 7 august, când Narcis şi Alin vor lua startul în proba de 50 km marş. Cursa va începe la ora 9:35, ora României“, anunţă Clubul Sportiv Universitatea Reşiţa.

Aflate în cantonament la Marea Neagră, handbalistele de la CSU Reşiţa le-au transmis atleţilor noştri care intră azi în competiţie „Baftă la Europene!“.

Alături de atleţii noştri!

Clubul Sportiv Universitatea Reşiţa este o mare familie. Aflate în cantonament la Marea Neagră, handbalistele noastre le urează atleţilor multă baftă la Campionatul European de la Berlin. Narcis MIhăilă şi Alin Ştirbu iau startul marţi în proba de 50 km marş. Forza CSU Reşiţa!#csuresita #performanta

Gepostet von Clubul Sportiv Universitatea Resita am Montag, 6. August 2018

La cea de-a 24-a ediție a Campionatelor Europene în aer liber, de la Berlin, programate în perioada 7-12 august, România va fi reprezentată de 36 de atleți. Printre aceştia se află şi cei trei emisari ai CSU Reşiţa. Narcis Mihăilă şi Alin Ştirbu vor concura azi în proba de 50 km marş, iar Ana Rodean, pe 11 august, în proba feminină de 20 km marş. În aceeaşi zi, Alin Ştirbu se va prezenta la startul probei masculine de 20 km marş.

Sursă foto/video : FB Clubul Sportiv Universitatea Reşiţa