Bacolux Hotels România câștigători ai premiilor: „Angajatorul anului” și „Tranzacția anului”

Grupul hotelier Bacolux Hotels România a adăugat încă două premii la activ, în cadrul Galei Romanian Top Hotels Awards. Afrodita Resort & Spa de pe Valea Cernei a trecut cu brio prin perioada de pandemie, a reușit să păstreze echipa intactă, fiind recompensați cu titlul de cel mai bun angajator al anului, iar Bacolux Hefaistos, din Eforie Nord a primit premiul pentru „Tranzacția anului”.

Criza sanitară generată de noul virus Sars Covid 19, a afectat majoritatea afacerilor din România, însă cel mai prestigios grup hotelier, cu o experiență de peste 25 de ani, a reușit să își păstreze, în tot acest timp, cei 255 de angajați în locațiile din Băile Herculane și Craiova.

„Este o reală bucurie pentru noi că am reușit pe parcursul acestei perioade pline de provocări pentru industria ospitalității să menținem echipa întreagă și unită și să continuăm dezvoltarea proiectelor de educație pentru viitoarea generație, dar și de formare a echipei existente. Acesta a fost obiectivul pe care ni l-am setat încă de la începutul pandemiei și faptul că mai bine de un an, echipa este nu doar întreagă, ci și mai numeroasă prezintă cea mai mare realizare a companiei din această perioadă”, a declarat Marius Bazavan, Managing Partner Bacolux Hotels.

leader board 728 x 90 px

Vă mulțumim pentru încrederea și susținerea oferită!

De cursuri de pregătire interne și externe a avut parte, în această perioadă, tot personalul hotelier, iar proiectele și-au continuat activitatea cu succes, astfel că la Herculane a fost organizat, la finalul anului 2020, cel mai mare proiect de mărire a echipei și anume: „Târgul de joburi Bacolux Hotel România”.

Gala premiilor Romanian Top Hotels Award a ajuns la cea de-a 14-a ediție și premiază inovația și excelența industriei hoteliere din țară.

Fie că alegi un sejur de relaxare sau de sănătate, locațiile din Herculane sunt alegerea perfectă pentru o escapadă urbană

Bacolux Hotels România oferă servicii de relaxare și business, susține și încurajează românii să petreacă vacanțele în țară, în locațiile sale de lux din Herculane, litoral sau munte. Pentru vestul țării aceștia oferă posibilitatea de organizare a conferințelor, evenimentelor și a team building-urilor și au lansat vacanțele tip all-inclusiv. Cele patru locații sunt:

Bacolux Afrodita Resort & Spa**** – Băile Herculane

Bacolux Diana Resort*** – Băile Herculane

Bacolux Craiovița Hotel & Events*** – Craiova

Bacolux Hefaistos – Eforie Nord, care va fi disponibil din vara anului 2022.

Autor: Iulia Vlad